Wij zijn goed in wat wij doen

Core Business

Netwerkbeheer

Het monitoren van uw netwerk, daar kunt u op rekenen als u Dedicated Solution inschakelt voor netwerkbeheer. Wij installeren uw WiFi, internet, firewall en beveiliging en zorgen voor de benodigde updates. Daarnaast zorgen wij voor het continue monitoren van uw netwerk en grijpen direct in wanneer dat nodig is. En dat voor een vaste prijs per maand.

Netwerk beheren & optimaliseren
Wij kunnen niet alleen uw netwerk beheren, maar wij kunnen uw WiFi netwerk ook optimaliseren voor een betere dekking. Zo kunt u bijvoorbeeld uw gasten een goede WiFi verbinding aanbieden. Denk ook aan het optimaliseren van de snelheid van het netwerk, omdat de bekabeling niet juist is en/of er teveel punten zitten tussen een server en een computer. Daarnaast kunnen wij het WiFi netwerk ook scheiden van het bekabelde bedrijfsnetwerk. Wat uw vraagstuk ook is, wij zorgen voor de benodigde oplossing.

Een veiliger netwerk
Er is steeds meer behoefte aan een hoge veiligheid, en daarom vormt het installeren van een firewall een belangrijk onderdeel van netwerkbeheer. De firewall zorgt voor het scannen van internetverkeer van alle medewerkers op virussen en phishing websites, het blokkeren van landen en netwerken op zwarte lijsten en het scheiden van netwerken (internet, bedrijf A, bedrijf B, WiFi gast, test netwerk etc.).

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het beheren of verbeteren van uw netwerk? Neemt u dan contact op met één van onze specialisten.

Pagina nog in aanmaak

  • Computer

  • Internet (Wi-Fi)

  • Multimedia

  • Beveiliging

  • Website & Vormgeving

© Copyright - Dedicated Solution B.V. - 2018