INTERNET (WI-FI)

 

Internet (wi-fi)

woont u in den haag, mariahoeve, wassenaar, scheveningen en heeft u last van internet tage dan Dedicated solution B.V. is uw best oplossing

Heeft u last van een trage internet of heeft u last van slechte verbinding dan kunnen wij u hierbij helpen. Dedicated Solution B.V. heeft al ruime ervaring met het opzetten van een Wi-Fi verbinding voor kleine, middelgrote en grote bedrijven. Wanneer je Wi-Fi afneemt via Dedicated Solution B.V. heb je als zekerheid dat dit wordt geplaatst door professionals. Wij plaatsen onder andere routers, switches, servers en nas.

 

Meer informatie over Wi-fi

WiFi of Wi-Fi is een certificeringslabel voor draadloze netwerkapparaten. WiFi is een gecertificeerde standaard en apparaten die voldoen aan deze standaard kunnen met elkaar communiceren. Zo kun je zonder problemen een merk draadloze router en een ander merk ontvanger hebben.
WiFi-producten zenden uit in de 2,4 GHz- en/of 5 GHz-frequentiebanden. Deze banden zijn verkrijgbaar zonder licentie, maar onder voorwaarden. Het maximale zendvermogen is 100 mW in de 2,4 GHz-band en 1000 mW (1 watt) in de 5 GHz-band.