Mogen wij even kennismaken?

Wij zijn Dedicated Solution B.V. ! De naam zegt het eigenlijk al, wij zorgen ervoor dat alles werkt! Wordt u ook zo gestoord van een draadloze internetverbinding die elke keer uitvalt? Heeft u ook een verzameling van afstandsbedieningen die weer elk één apparaat bedienen? Stoort u zich ook aan de bekabeling die erbij komt kijken bij alle apparaten die zijn aangesloten? Wilt u ook dat het allemaal goed werkt zonder dat u er last van heeft?

Kan mijn draadloze internet verbinding altijd blijven werken?

Is het mogelijk om alleen één afstandsbediening gebruiken voor al mijn apparaten?

Bij Dedicated Solution hebben wij antwoord op al deze vragen! Wacht niet te lang en neem contact op voor een gratis diagnose. Wij komen dan kosteloos bij u langs om uw probleem te bespreken. Wij maken dan ter plekke een offerte zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Niet zomaar een service bedrijf

Dedicated Solution bestaat uit een team van consultants, experts en een helpdesk die u op elk mogelijke manier proberen te helpen. Onze specialisten zijn getraind om een professionele diagnose te maken om zo verschillende opties aan te bieden waar u dan uit kunt kiezen. Om u zo goed mogelijk te helpen brengen zij uw huidige situatie in kaart om zo stappen te zetten naar de gewenste situatie.

Vakgbied

Dedicated Solution neemt altijd de tijd om onze werknemers te voorzien van cursussen, zodat zij op de hoogte zijn van de nieuwste technologie. Om ervoor te zorgen dat u voorzien wordt van het juiste advies over uw product, zijn wij zelf continue bezig om onze eigen te testen. Hierdoor komen wij en zeker u niet voor verrassingen te staan na het installeren van een product.

Snelle response tijd

Hetgeen wat ons onderscheidt van andere service bedrijven zit in de manier hoe wij ervoor zorgen goede service en de beste kwaliteit altijd op één lijn staan. Bij Dedicated Solution hebben wij systemen draaien waar wij alle werkzaamheden bij houden om ervoor te zorgen dat elke expert op de hoogte is van uw situatie. Dit zorgt ervoor dat u snel geholpen kunt worden, waardoor het u minder kost. Wij bij Dedicated Solution zijn ervaren in ons vakgebied en vooral ook gecertificeerd in het leveren van onze diensten. Het is voor ons vooral belangrijk dat onze service naar klanten toe van het hoogste niveau is en dat uw problemen snel en succesvol worden opgelost.

Recensies van automatiseerder Dedicated Solution B.V. op www.automatiseerder.nl

Recensies van servicebedrijf Dedicated Solution B.V. op www.zoekcomputerhulp.nl

Recensies van webontwikkelaar, hostingbedrijf Dedicated Solution B.V. op www.internetdienstverleners.nl