WEBSITE & VORMGEVING

 

 

WEBSITE & VORMGEVING

 

Woont u in den Haag, mariahoeve, Wassenaar, Scheveningen,

en wilt u uw eigen bedrijf te starten met aantrekkelijk website te bouwen dan Dedicated solution B.V.

Heeft u een eigen ontwerp of wilt u er een laten maken, dan is dit geen probleem.

Onder leiding van ervaren en creatieve designers kunnen wij u ondersteunen bij het ontwerpen en realiseren van een website.

Bij het maken van een website komt er meer bij kijken, hierbij kun je denken aan eventuele betaalmethoden, en aan SEO zoekmachineoptimalisatie.

Als u een website hebt gemaakt wil u ook dat deze natuurlijk makkelijker wordt gevonden via bijvoorbeeld Google, dit kan door SEO zoeken.

 

Meer over website:

 

Een website is een verzameling webpagina’s op het World Wide Web.

De pagina’s en andere bestanden die nodig zijn om de website weer te geven, worden opgeslagen op webservers die continu verbonden zijn met internet.

Dankzij hyperlinks vormen de afzonderlijke pagina’s een geheel, wat het browsen op de website mogelijk maakt.

Internetsites hebben vaak hun eigen domeinnamen en pagina’s binnen een site hebben hun eigen unieke locatie (URL).

Een website kan verschillende doelen hebben. Er zijn sites die informatie verstrekken (denk aan online encyclopedieën of web blogs), sites die bezoekers in staat stellen te communiceren en informatie te delen (denk aan sociale netwerksites) en sites die commerciële doeleinden hebben, zoals commerciële sites. We hebben te maken met een webwinkel wanneer een website, naast het verstrekken van informatie over een product, ook de mogelijkheid biedt om artikelen online te bestellen.